×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-06
Sniega dienas ietvaros notiks „Kūku mači 2016”

17.janvārī Kaķīškalna lielajā kalnā Sniega dienas ietvaros notiks „Kūku mači 2016”. Dalība sacensībās ir atklāta un var piedalīties visi interesenti – 2004.gadā dzimušie un jaunāki –, kuri apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un patstāvīgi, bez palīdzības var veikt sacensību trasi.


Pieteikumi par piedalīšanos sacensībās jāiesniedz līdz 15.janvāra plkst.18.00 pa e-pastu kukumaci@inbox.lv, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un klubu, ja tādam piederīgs. Klubiem lūgums izmantot pieteikuma anketu. Dalības maksa – 7 eiro pie reģistrācijas. Maksa par pacēlāju saskaņā ar Kaķīškalna tarifu.

Pasākuma programma:

  • plkst.8.30.–9.30 reģistrācija un numuru saņemšana Kaķīškalna nomā;
  • plkst.9.30–9.50 trases apskate;
  • plkst.10.00 starts 1.trasē;
  • 15 minūtes pēc 1.brauciena beigām (ja trases sniega segums apmierinošs, tad tā netiek mainīta) starts 2.trasē. Secība – numuru kārtībā abiem braucieniem;
  • ap plkst.14.00 apbalvošana.

Dalībnieki tiks vērtēti vecuma grupās:

  • 2004.gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2005.gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2006.gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2007.gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2008.gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2009.gadā dzimuši un jaunāki ( zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2010.gadā dzimuši un jaunāki (zēni un meitenes).

Sacensību disciplīna: Milzu slaloms (trase piemērota bērniem), vecākajiem bērniem jāizvērtē slēpju garuma piemērotība trasei! Uzvarētājs katrā grupā tiek noteikts pēc divu trašu uzrādītā mazākā koplaika. Sacensību rezultāts 2006.gada un jaunākiem dalībniekiem tiks ieskaitīts arī LSS „Vilciņa kausa 2016” sezonas kopvērtējumā.

Sacensību noteikumi:

  • ķivere ir obligāta visiem sacensību dalībniekiem;

  • dalībniekam trase jāveic patstāvīgi, bez vecāku, treneru vai citu palīdzības;
  • treniņi pa sacensību trasi nenotiek;
  • par savu drošību dalībnieki atbild paši, viņu vecāki vai pavadošais treneris, apstiprinot to ar savu parakstu sacensību pieteikumā;
  • dalībnieks sacensību teritorijā drīkst atrasties tikai pareizi uzvilktā numurā. Dalībnieks tiek diskvalificēts, ja sacensību laikā starta numurs tiek nekārtīgi valkāts vai arī netiek uzvilkts. Pēc sacensībām starta numurs jānodod sacensību organizētājiem. Numura tīšas sabojāšanas, nozaudēšanas vai neatgriešanas gadījumā dalībniekam jāsedz zaudējumi 40 eiro vērtībā;
  • protestu var iesniegt ne vēlāk kā 15 minūtes pēc konkrētās disciplīnas sacensību beigām, adresējot to sacensību galvenajam tiesnesim. Kopā ar protestu galvenajam tiesnesim jāiemaksā 50 eiro. Strīdīgo situāciju izskata tiesnešu kolēģija, bet lēmumu pieņem galvenais tiesnesis ne vēlāk kā 15 minūtes pēc protesta saņemšanas. Galvenā tiesneša pozitīva lēmuma un protesta apmierināšanas gadījumā iemaksātā nauda 50 eur tiek atgriezta protesta iesniedzējam. Galvenā tiesneša noraidoša lēmuma gadījumā iemaksātā nauda 50 eiro netiek atgriezta.

Visi sacensību dalībnieki tiek apbalvoti ar diplomu un balviņu.
 Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā saņems medaļas un balvas. Reģistrācija un numuru saņemšana nomā, apbalvošana – kalna augšā.
 Ja, veicot pirmo trasi, dalībnieku piemeklē neveiksme (DSQ vai DNF), dalībnieks drīkst startēt otrajā trasē, noslēgumā saņemot diplomu par piedalīšanos.

Sacensības organizē SK Virsotne, sadarbībā ar „JCDecaux”, „SKI-BOX”, Kaķīškalnu, „Baltie – īstie auto”, „LSS” un „Abi-2”. Sacensību galvenais tiesnesis – Jana Zvejniece, tiesnešu kolēģiju nodrošina SK „Virsotne”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi