×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-08
7.–9.klašu skolēnu radošo darbu izstāde “Mans grāmatplaukts”

Siguldas Valsts ģimnāzijas Informatīvi metodiskajā centrā iespējams apmeklēt izstādi “Mans grāmatplaukts”, kurā apskatāms jauniešu atainojums.

Grāmatas ir nezūdoša vērtība, taču mūsdienās jauniešiem reizēm šķiet lieka, aizmirsta, neinteresanta. Grāmatplaukts ir bagātīga informācijas un dažādu emociju krātuve, ko sevī ietver grāmatas, kas guļ plauktā glīti sakārtotas kādā konkrētā secībā vai it kā nevīžīgi noliktas, kā nu kuram labpatīk.

Mūsdienu straujajā, dažādu tehnoloģiju pārbagātajā pasaulē vairums jauniešus, šķiet, ir grūti pievilināt vai radīt interesi par grāmatām, taču mēs mēģinājām. Kā? Aicinājām katru skolēnu apskatīt, izpētīt un attēlot savu grāmatplauktu. Varbūt izpētot un apskatot to lēnām un nesteidzoties,  kāds pamanīs grāmatu, kuru jau sen gribēja izlasīt. Iespējams, kāds klases biedrs palūgs grāmatu lasīšanai, ieraugot to kāda cita grāmatplauktā. Un varbūt kāds cits jutīsies lepns, jo pārējie apbrīnos viņa iespaidīgo un bagātīgo grāmatplauktu.

Atnāc un apskati arī Tu 7.-9. klašu skolēnu radošo darbu izstādi Informatīvi metodiskajā centrā “Mans grāmatplaukts” un uzmanīgi izpēti arī savu plauktu, varbūt kāda interesanta grāmata jau sen Tevi gaida!

Informāciju sagatavoja
Kristīne Ūzuliņa

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi