×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-01
Keramikas un tekstila izstāde „Zemes spēks un zemes maigums”

5.februārī Siguldas pagasta Kultūras namā atklāta keramikas studijas „Māl-pils” keramikas un Mālpils tautas lietišķās mākslas studijas „Urga” tekstila darbu izstāde „Zemes spēks un zemes maigums”.

Ikdienā reti kad aizdomājamies par tiem pirmsākumiem, no kuriem rodas dažādas lietas. Piemēram, māls un lini – divi apbrīnojami materiāli, pirmais kā zemes dzīļu sastāvdaļa, otrais – zemes un cilvēka sadarbības rezultāts. Arī zeme un ūdens – divas varenas stihijas, kuras audzē, veido, dod savu spēku un vieno šos materiālus. Kad pievienojas uguns un gaiss, abu materiālu ceļi uz brīdi šķiras, jo uguns savā varā paņem mālus, piešķirot tiem izturību un skaņu, bet gaiss iemājo linos, padarot tos vieglus un gaisīgus. Nonākot prasmīgu amatnieku rokās, šie materiāli iegūst pilnīgi jaunus veidolus, lai atkal tiktos, bet nu jau daudzu cilvēku mājvietās, radot prieku gan ikdienā, gan svētku reizēs.

Izstāde aplūkojama līdz 28.februārim darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00, sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz 14.00. Ieeja bez maksas.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi