×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-03
Dzemdību nodaļas vecmāte Māra Grieze izvirzīta titulam “Gada vecmāte”

Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļas vecmāte Māra Grieze izvirzīta kā viena no kandidātēm žurnāla “Mans Mazais” akcijā “Gada vecmāte”, pretendējot uz labākās vecmātes titulu Latvijā.

Māras Griezes darba pieredze ir 10 gadi, un viņa uzskata, ka dzemdībās vissvarīgākais ir mammas un bērniņa labsajūta, spēja uzticēties sev un bērniņam, mīlestības pilna, atbalstoša vide. Pēc Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas absolvēšanas Māra iestājās Mūzikas akadēmijā pianistos, bet paralēli klusi sapņoja par medicīnu, cītīgi gatavojoties eksāmeniem. Medicīnu studēja trīs gadus, tomēr sirdī juta, ka ārstēšana un patoloģija nav viņas īstais aicinājums. Pārgājusi uz vecmātēm, Māra un no pirmās dienas jutusi, ka ir savā vietā.

“Gada vecmātes” pieteikuma vēstulēs Māra Grieze raksturota kā profesionāla speciāliste ar mierpilnu un sirsnīgu pieeju darbam, bez uztraukuma un stresa palīdzot mazuļiem nākt pasaulē.

Nominantu pieteikšana akcijai “Gada vecmāte” turpinās, un ikvienam ir iespēja izvirzīt savu vecmāti šim titulam, rakstot uz gadavecmate@santa.lv un pastāstot par savu pozitīvo pieredzi.

Pagājušā gada beigās Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļā sasniegts jauns pieņemto dzemdību skaits kopš slimnīcas pastāvēšanas – pasaulē nākuši 904 bērniņi. Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļā 2015.gadā reģistrēti 226 jaundzimušie.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi