×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-05
Noslēdzies Skatuves runas konkurss Siguldas 1.pamatskolā

Jau tradicionāli gada sākums latviešu valodas un literatūras stundās tiek ieskandēts ar skatuves runas konkursiem. Klašu kolektīvos tiek noteikti labākie daiļrunātāji, kuri februāra sākumā aicināti piedalīties skolas konkursā.

3.februāris šogad bija lielā skolas daiļrunas diena. Jau no rīta skolas bibliotēkā pulcējās konkursa žūrija. Skolas padomes priekšsēdētāja Līga Nežborte, bibliotekāre Ligita Valaine, latviešu valodas un literatūras skolotājas Sarmīte Krūmiņa, Daina Švalbe, Laila Biteniece, Laila Adzilča, Elita Vīgante, Lolita Šteinberga un skolas pasākumu organizatore Guntra Purmale. Konkursa dalībnieki pēc izvēles runāja prozas vai dzejas darbu.

1.klašu grupā piedalījās septiņi dalībnieki. Trīs skolēni tika izvirzīti nākamajai konkursa kārtai koncertzālē “Baltais flīģelis” 16.februārī. Skolu pārstāvēs Oskars Švarckopfs (skolotāja Mārīte Ziemele), Viktorija Ustinova un Raitis Goferts (skolotāja Laila Adzilča).

2.–3.klašu grupā skolas konkursā piedalījās deviņi dalībnieki. Sīvā cīņā tiesības piedalīties konkursa otrajā kārtā ieguva Dace Elizabete Stīpniece (skolotāja Daina Švalbe), Artūrs Leišavnieks (skolotāja Ināra Smone) un Amanda Blāķe (skolotāja Ramona Suveizda).

4.–6.klašu grupa šogad bija visplašāk pārstāvēta un arī piedāvāja ļoti kvalitatīvus un baudāmus priekšnesumus. Kopumā piedalījās 15 meitenes un otrajā kārtā startēs Katrīna Zoltnere, Kerija Osīte un Keidensa Salana (sk.Elita Vīgante).

Konkursa noslēgumā uzstājās seši 7.–9.klašu daiļrunātāji. Šajā grupā aktīvi piedalījās gan zēni, gan meitenes. Uz otro kārtu tika izvirzīti Evelīna Bērziņa (sk.Sarmīte Krūmiņa), Mārtiņš Aigars Ziedonis (sk.Lolita Šteinberga) un Kristiāns Maisaks (sk.Elita Vīgante).

Žūrijas vārdā saku paldies skolotājiem, kuri palīdzēja sagatavot baudāmus, pārdomātus priekšnesumus! Turēsim īkšķus par mūsu skolas skolēniem 16.februārī!

Informāciju sagatavoja:
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi