×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-08
PAPILDINĀTS: Siguldas novada skolēnu sasniegumi bioloģijas valsts olimpiādē

No 20. līdz 22.janvārim Latvijas Universitātes Dabaszinātņu centrā notika 38. Bioloģijas olimpiādes valsts posms. Bioloģijas olimpiādi rīko Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultāti. Zīmīgi, jo tā bija pirmā Valsts Bioloģijas olimpiāde, kas norisinājās jaunajās Latvijas Universitātes Dabaszinātņu centra telpās Jelgavas ielā 1.

Iespēju piedalīties olimpiādē novada olimpiādē bija izcīnījušas divas Siguldas 1.pamatskolas 9.a klases skolnieces Liene Beāte Arnicāne un Alise Anna Stīpniece. Izcilus rezultātus – trešo vietu Bioloģijas valsts olimpiādē ieguva Alise Anna Stīpniece. Meitenes olimpiādei sagatavoja bioloģijas skolotāja Ina Slavinska.

12.klašu grupā pārliecinošu zeltu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas skolnieks Valts Krūmiņš, iegūstot tiesības pretendēt uz dalību pasaules olimpiādē. Par šo iespēju notiek sacensība starp visiem 10.–12.klašu medaļu ieguvējiem. Atzinību 12.klašu grupā saņēma Siguldas Valsts ģimnāzijas skolniece Elīza Ilze Malceniece. Savukārt Siguldas Valsts ģimnāzijas skolnieks Pauls Daugulis (9.klase) ieguva atzinību savās klašu grupā. Valts Krūmiņš un Elīza Ilze Malceniece valsts bioloģijas olimpiādē gūst vērā ņemamus sasniegumus jau ceturto gadu – sākot no 9.klases. Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēnus olimpiādei sagatavoja skolotāja Vaira Siliņa.

Šogad Siguldas novadu pārstāvēja ļoti liels dalībnieku skaits – astoņi skolēni, no tiem četri – laureāti. Tiesības piedalīties olimpiādē izcīnīja arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.klases skolniece Anželika Gladkova, 11.klases skolnieks Haralds Ozols un 12.klases skolnieks Teodors Kerimovs.

Paldies skolotājām un skolēniem par ieguldīto darbu un teicamajiem rezultātiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi