×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-10
Drošāka interneta diena Siguldas novada bibliotēkā

9.februārī Latvijā jau 13.gadu pēc kārtas tiek atzīmēta Vispasaules drošāka interneta diena. Tās sauklis tāpat kā pagājušajā gadā: „Kopā par labāku internetu!” Arī Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas interneta lietotāji tika aicināti būt pozitīvi internetā, lai šo vidi veidotu labu un drošu.

Interneta lietotāji iepazinās ar bibliotēkas datoru lietošanas „Zelta noteikumiem” un atsauca atmiņā svarīgākos drošības nosacījumus no iepriekšējos gados pašu izveidotās „Droša interneta ABC”.

Interesanti viedokļi atklājās diskusijās ar bibliotēkas interneta lietotājiem par to, kāds varētu būt labāks un drošāks internets, un vai mēs esam labi un gudri interneta lietotāji. Tika izteikti ļoti atšķirīgi viedokļi un attieksme par interneta vidi, piemēram: „Drošs internets ir tad, ja neuzsprāgst dators” līdz uzskatam, ka „Es pats esmu atbildīgs par to, kā veidoju savu identitāti virtuālajā vidē.” Šis uzskats arī ir vissvarīgākais tiešsaistes komunikācijas un informācijas publicēšanas iespēju laikā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas
Bērnu literatūras nodaļas vadītāja
Dzintra Kalniņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi