×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-12
Topošo pirmklasnieku vecākus aicina uz 1.s klases atvērto nodarbību

Jau ziņots, ka 1.martā sāksies pirmklasnieku reģistrācija mācību uzsākšanai Siguldas novada skolās 2016./2017.mācību gadam, tostarp Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s klasei ar palielinātu sporta nodarbību skaitu. Lai vecākiem sniegtu priekšstatu par klases sporta aktivitātēm, ikviens pirmklasnieka vecāks tiek aicināts apmeklēt atvērto sporta nodarbību 25.februārī no plkst.8.10 – 8.50 skolas sporta zālē (Krišjāņa Barona ielā 10).
 
Par vēlmi piedalīties atvērtajā nodarbībā aicinām informēt Siguldas pilsētas vidusskolas direktores vietnieci Guntu Veiguli, zvanot uz tālruni 67974019.

Pirmklasnieku reģistrācija un uzņemšana Siguldas novadā notiek saskaņā ar Siguldas novada Domes noteikto kārtību, taču topošajiem sporta klases skolēnu vecākiem jāpievērš uzmanība papildu aktivitātēm:

  • Sporta klasē pieteiktajiem bērniem jāierodas uz fizisko spēju pārbaudi 8.aprīlī Siguldas Sporta skolā (Gāles ielā 29). Konkrēts pārbaudes laiks tiks paziņots reģistrējot skolēnu;
  • Līdz 13.maijam Siguldas pilsētas vidusskolā jāiesniedz izziņa no ģimenes ārsta ar atzinumu par veselības stāvokli un atļauju piedalīties sporta nodarbībās ar paaugstinātu slodzi.

Plašāka informācija pieejama Siguldas pilsētas vidusskolā pa tālruni 67974019.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi