×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-15
Žetonu vakars Siguldas Valsts ģimnāzijā

Piektdien, 12.februārī, Siguldas Valsts ģimnāzijā notika Žetonu vakars, kurā piedalījās gan 12.klašu abiturienti, viņu vecāki, gan ģimnāzijas pedagogi, gan viesi no Siguldas novada Domes un Izglītības pārvaldes. Lai gan pati skola savu simtgadi atzīmēs 2018.gadā, šī gada 82 abiturienti – 12.klašu beidzēji – būs šīs skolas 80.izlaiduma gads Siguldā.

Pasākuma svinīgo daļu vadīja ģimnāzijas vadība – direktora vietniece izglītības jomā Ina Krūmiņa un direktors Rūdolfs Kalvāns, kurš pasniedza žetonus. Taču šī vakara galvenās personas bija četru 12.klašu abiturienti. Klašu audzinātājas – Ilze Zīriņa-Eglīte, Aira Langenfelde, Kristīne Apine un Inta Janule.

Vakara sākumā, uzrunājot klātesošos, ģimnāzijas direktors uzsvēra, ka vidējās izglītības žetons – tas katram abiturientam ir īpašs, jo dzīves laikā skolu un citu žetonu, iespējams, būs vēl daudz, toties žetons kā simbols par pirmo nopietni iegūto izglītību katra mūžā ir tikai viens. Ģimnāzijas žetonā simboliski iestrādātās četras vērtības – grāmata, cilvēks, Siguldas spieķis un atvērti vārti – apliecina šo 82 jauniešu piederību Siguldas Valsts ģimnāzijai un Siguldai.

Kā atzina daudzi klātesošie, Žetonu vakars jau tradicionāli ir viens no gaidītākajiem, skaistākajiem un krāšņākajiem pasākumiem ģimnāzijā. Tāds tas bija arī šogad, pateicoties gan talantīgajiem abiturientiem, kuri ar pārsteidzošiem, ļoti pārdomātiem un emocionāliem priekšnesumiem spilgtināja svinīgo daļu, gan daudzu visgaidītākajai daļai – izrādes „Pārsteigumiem pilna dzīve” iestudējumam, kurā līdzdarbojās visi 12. klašu audzēkņi.

Paldies sakām visiem, kas bija iesaistīti, atbalstīja un palīdzēja šī pasākuma tapšanā – skolas vadībai, skolotājiem, skolēniem, arī skolēnu vecākiem –, jo Žetonu vakars nekad nav un nebūs viena cilvēka organizēts, tāpēc droši vien nevajadzētu kādu īpaši izcelt, tas ir labs komandas darbs. Un ģimnāzijā „kopā mēs esam spēcīga komanda,” tie ir vārdi no šī gada izrādes.

Lai šis skaistais brīdis, kurš nu jau ir pagājis, atstāj tikai skaistas atmiņas, iedvesmo un vēl vairāk saliedē visus – gan jauniešus, gan viņu vecākus, gan skolotājus – atlikušajam mācību posmam, pēdējiem mēnešiem pirms izlaiduma eksāmeniem!

Lai viss izdodas!

 

Informāciju sagatavoja:
Inta Janule
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi