×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-22
Ģimnāzisti tiekas ar Ilgu Kreitusi un Rīgas Stradiņa universitātes studentiem

Piektdien, 19.februārī Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni tikās ar Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) profesori Ilgu Kreitusi un studentiem – ģimnāzijas absolventiem.

Tikšanās laikā Ilga Kreituse, kas ir bijusi 5. un 6. Saeimas deputāte, kā arī 6.Saeimas priekšsēdētāja, iepazīstināja ģimnāzistus ar Latvijas politikas un ārpolitikas aktualitātēm, kā arī uzdeva skolēniem jautājumus par Valsts prezidentiem, LR Satversmi un  Saeimas darbību.

Ģimnāzijas absolventi – RSU student, dalījās pieredzē, ko guvuši mācoties ģimnāzijā un kā tas palīdzējis veidot savu karjeru. 2010.gada ģimnāzijas absolvents A.Skraučs pastāstīja par savām studiju gaitām un darbu ES institūcijās, bet 2011.gada absolvents E.Žukovskis pēc studijām veiksmīgi turpina strādāt RSU – viņš ir  Komunikācijas departamenta Mārketinga nodaļas projektu vadītājs. 2013.gada absolvente R.Šnore turpina studijas RSU Komunikācijas fakultātē, bet 2014.gada absolvents V.Vētra studē politoloģiju.

Ģimnāzijas skolotājiem bija prieks satikt savus audzēkņus un uzzināt, ka viņi ir apmierināti ar savu studiju izvēli un izmanto savā darbā ģimnāzijā iegūtās zināšanas.

 

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko zinību MC vadītāja A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi