×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-22
Siguldas pilsētas vidusskolas projekts iekļūst Eiropas balvas finālā

Siguldas pilsētas vidusskolas realizētais Comenius/e-Twinning projekts ‘’YoUtopia: towards participative citizenship’’ iekļuvis Eiropas balvas finālā.

Projekta ietvaros Siguldas pilsētas vidusskola, koordinējot astoņu valstu skolu sadarbību, veicināja jauniešu pievēršanos dažādiem aktīvas pilsonības aspektiem – dzimumu līdztiesībai, sadarbībai ar cilvēkiem, kuriem ir īpašās vajadzības, iedzīvotāju migrācijai, diskriminācijai atšķirīga izskata dēļ, vēsturiskās atmiņas nozīmei, paaudžu sadarbībai, brīvprātīgo darbam un ilgtspējīgai attieksmei pret dabas resursiem.

e-Twinning jau 10 gadus ir lielākā skolu sadarbības interneta platforma, kurā šobrīd ir 155 968 skolas un 47 544 projekti. Šajā gadā tiesības pieteikt projektus balvai bija 202 projektiem, no kuriem finālam Eiropas ekspertu komisija izvēlējas 35 projektus. Savā kategorijā siguldiešu projekts konkurēja ar deviņiem citiem.
 

Informāciju sagatavoja:
skolotāja Ināra Vimba

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi