×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-29
„Pasaciņas” filiālē nokomplektēta pēdējā grupa; aicina uz iepazīšanās dienu

Trešdien, 2.martā, plkst.10.00 tiks atklāta bērnudārza „Pasaciņa” filiāles pēdējā, ceturtā grupiņa. Mazie bērnudārznieki uz pirmo bērnudārza dienu aicināti nākt kopā ar vecākiem, lai iepazītu bērnudārzu, audzinātājas un bērnudārza biedrus.

„Pasaciņas” grupu apmeklēs 16 2014.gadā dzimušie bērni. Trešdiena, 2.marts, plānota kā iepazīšanās diena, kad jaunie bērnudārznieki kopā ar vecākiem varēs aplūkot bērnudārza telpas, iepazīties ar audzinātājām un bērniem.

Jau ziņots, ka 18.janvārī Siguldā atklāta bērnudārza „Pasaciņa" filiāle. Četras jaunizveidotās bērnudārza grupiņas nodrošina vietas turpat 100 mazajiem novadniekiem. Pateicoties jaunizveidotajai bērnudārza filiālei, Siguldā pēdējo piecu gadu laikā papildu radītas 400 vietas. Pašvaldības investīcija bērnudārza filiāles izveidē ir ap 170 tūkstošiem eiro. Saskaņā ar iepirkumu procedūras rezultātiem, pārbūves darbus veica SIA „Wood Constructions" un to izmaksas ir 100 682,41 eiro. Telpu iekārtošanai – mēbelēm, rotaļlietām un ēdināšanas nodrošināšanai nepieciešamajiem priekšmetiem – izlietoti vairāk nekā 68 000 eiro.

Bērnudārzs „Pasaciņa” Skolas ielā 5 tika atklāts 2014.gada 13.janvārī un tas bija otrais jaunuzceltais pašvaldības bērnudārzs trīs gadu laikā – 2010.gadā pašvaldība atklāja bērnudārzu „Ieviņa”. Bērnudārzu „Pasaciņa” apmeklē vairāk nekā 130 novada bērni, tas nodrošina darbavietas 30 darbiniekiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi