×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-07
E-prasmju nedēļa 2016 Siguldas novada bibliotēkā

Šogad jau septīto reizi mūsu valstī norisināsies ikgadējā E-prasmju nedēļa. Latvijā tā tradicionāli tiek organizēta Eiropas kampaņas „e-Skills for Jobs 2016” un „European Get Online week 2016” ietvaros, bet šoreiz nenotiek vienā laikā ar pārējo Eiropu. Siguldas novada bibliotēkas lasītavā no 7.marta līdz 11.martam E-prasmju nedēļas laikā ikviens aicināts piedalīties tiešsaistes testos un konkursos un apgūt IKT pamatprasmes nodarbinātībai (CV sagatavošana, nosūtīšana u.c.).

8.martā plkst.14.00 bibliotēkas lasītavā ikviens aicināts uz prezentāciju „Vai tev jau ir jaunais Europass CV?”. Sadarbībā ar EK Akadēmiskās informācijas centra Nacionālo Europass centru iepazīsimies ar Europass dokumentu kopumu, tai skaitā veidosim Eiropas Prasmju pasi un Europass CV, kas ir vienotais CV visās ES valstīs.

9.martā plkst.11.00 bibliotēkas lasītavāe-prasmju apmācība un prezentācija par datu aizsardzību sadarbībā ar „Swedbank” speciālistiem senioriem un citiem interesentiem.

Tāpat visas nedēļas garumā Bērnu literatūras nodaļā notiks individuālas pārrunas ar bibliotēkas apmeklētājiem „Datubāzes – informācijas avots skolēnam”.

E-prasmju nedēļas ietvaros dažādi pasākumi norisināsies visā valstī, bet galvenos no tiem būs iespējams vērot tiešraidē. Vairāk par pašu kampaņu un arī par aktuālajiem E-prasmju nedēļas pasākumiem ir iespējams uzzināt mājaslapā www.eprasmes.lv. Ikviens tiek aicināts ielūkoties šajā vietnē, piedalīties nedēļas tiešsaistes testos un aptaujās, kā arī noskatīties tiešraižu pasākumus!

Visi, kas piedalīsies E-prasmju nedēļas aktivitātēs, ir aicināti reģistrēties E-prasmju nedēļas skaitītājā, kurš visas nedēļas garumā būs pieejams šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi