×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-16
Siguldas pilsētas vidusskolā norisinās 1.-4.klašu mācību priekšmetu olimpiāde

Siguldas pilsētas vidusskolā pirms skolēnu brīvlaika norisinājās 1.-4.klašu mācību priekšmetu olimpiādes. 1.- 2.klasēs tās bija kompleksās olimpiādes, bet 3.- 4.klasēs skolēni dalījās mācību priekšmetu grupās – latviešu valodā, matemātikā, angļu valodā un vizuālajā mākslā.

Katrs skolēns varēja izpausties savā radošajā domāšanā un darbībā. Trīs dienas skolā valdīja īpašs satraukums un nemiers, jo īpaši pirmklasniekiem tā bija pirmā reize, kad, skanot vārdam olimpiāde, jāveic šis īpašais darbiņš. Par savu veikumu labākie saņems skolas diplomu, citiem tā ir savu spēku un varēšanas pārbaude.

Šajā pusgadā sākumskolas skolēni piedalījās starpnovadu olimpiādēs Carnikavā, Salaspilī, Ķekavā. Pavisam drīz, 21.aprīlī novada sākumskolas skolēniem būs atkal olimpiāde, šoreiz, tepat Siguldas pilsētas vidusskolā. Gaidīsim ciemiņus arī no Garkalnes vidusskolas un Berģu mūzikas un mākslas skolām.


Gunta Veigule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi