×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-03-22
Skolēniem augsti sasniegumi Zemgales novada 15.matemātikas olimpiādē

17.marts Jēkabpils Valsts ģimnāzijā bija īpaša diena matemātikas draugiem, jo jau piecpadsmito gadu pēc kārtas notika Zemgales novada matemātikas olimpiāde, kuru organizē Jēkabpils Valsts ģimnāzijas matemātikas skolotāji.

„Man šķiet, ka mums šodien noder Aspazijas vārdi: „Sevi pašu nekad nevar zaudēt tas, kas labā darbā paceļas, kam dvēsele pilna radošas dzīvības.” Lai šis radošums izpaužas, risinot matemātikas uzdevumus! Un būšu priecīga, kad kopā ar jums varēšu priecāties par jūsu panākumiem, kad jūs saņemsiet savus diplomus un skaistās balvas. Lai jums jauka diena! ” ar šādiem vārdiem Jēkabpils Valsts ģimnāzijas fizikas, matemātikas un informātikas skolotāju metodiskās komisijas vadītāja Sarmīte Vilcāne sveica Zemgales novada atklātās matemātikas olimpiādes dalībniekus.

Olimpiāde, kas notiek skolēnu pavasara brīvdienās, tiek organizēta ar mērķi dot iespēju mēroties spēkiem ne tikai Zemgales skolu labākajiem matemātiķiem, bet arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.–9.klašu skolēniem. Šis gads olimpiādei ir īpašs, tāpēc olimpiādes atklāšanā Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni visiem olimpiādes dalībniekiem veltīja dziesmu.

Šogad olimpiādē pavisam piedalījās 259 skolēni no dažādām Latvijas skolām. Priecājamies, ka Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēniem ir milzīga interese par šo olimpiādi, jo katru gadu tajā piedalīties vēlas aizvien vairāk skolēnu. Šogad Siguldas godu aizstāvēja 45 Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, no kuriem 13 guva ļoti augstu novērtējumu.

Sveicam laureātus!

Vārds, uzvārds

Klase

Vieta

Skolotājs

Ivars Anspoks

7.b

III

Laila Zinberga

Tomass Ozoliņš

7.c

A

Indra Upīte-Dambīte

Aivita Mūze

8.c

I

Indra Upīte-Dambīte

Alise Samoviča

8.b

II

Pēteris Zariņš

Rendija Linda Zariņa

8.c

III

Indra Upīte-Dambīte

Andželika Gladkova

9.m

II

Daiga Jēkabsone

Rūdolfs Umblejs

9.m

II

Daiga Jēkabsone

Māris Maikls Mitrevics

9.m

II

Daiga Jēkabsone

Annija Vītoliņa

9.m

III

Daiga Jēkabsone

Kārlis Šteinbergs

9.m

III

Daiga Jēkabsone

Lote Katrīna Cērpa

9.m

III

Daiga Jēkabsone

Kitija Rulle-Titava

9.m

A

Daiga Jēkabsone

Laura Pauniņa

9.m

A

Daiga Jēkabsone


Pēc olimpiādes skolēniem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs sporta zālē un prātu spēļu istabā, izbaudīt „ķīmijas burvību”, piedalīties „Erudītu” konkursā un izspēlēt dažādas galda spēles. Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni parādīja, ka ir ne tikai labi matemātiķi, bet arī sportisti un erudīti dažādās jomās – pirmo vietu nominācijā „Labākais kultūras pazinējs” ieguva Estere Vīksne, pirmo vietu nominācijā „Labākais cilvēku pazinējs” ieguva Everts Krauklis, pirmo vietu nominācijā „Labākais virves garuma noteicējs” ieguva Artūrs Palamarčuks. Savukārt sporta aktivitātēs trešo vietu volejbola piespēlēs ieguva Aivita Mūze, bet basketbola soda metienos trešo vietu ieguva Kristaps Feldmanis.

Paldies par interesanto olimpiādi sakām Jēkabpils Valsts ģimnāzijas fizikas, matemātikas un informātikas skolotāju metodiskajai komisijai, kā arī atbalstītājiem – SEB bankai, kā arī Siguldas novada Domei par transportu un jaukajiem šoferīšiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada matemātikas MAs vadītāja
Daiga Jēkabsone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi