×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-26
Šovasar Siguldā uzstāsies alternatīvā roka grupa “James” un dziesminieks Demjens Raiss

Turpinot pagājušajā gadā iesākto koncertsēriju Siguldas pilsdrupu estrādē, “L Tips Agency” arī šajā vasarā piedāvās izsmalcinātas, mūsdienīgas mūzikas baudījumu saulrietā – “Sunset festival”, kura ietvaros Siguldā 3.jūlijā uzstāsies īru dziesminieks Demjens Raiss, bet 6. jūlijā – britu alternatīvā roka grupa “James”.

Demjens Raiss  ir īru folka un indīroka dziesminieks un producents, kas pazīstams ar savām balādēm, kuras izmantotas arī virknē filmu un seriālu. Viņš vienlīdz labi pārvalda klaviespēli, ģitāru, klarneti un perkusijas instrumentus. Karjeras laikā Demjens Raiss izdevis trīs albumus, kuru koptirāža pārsniedz trīs miljonus. Debijas albums “0” (2001) nokļuva Lielbritānijas topa 8.vietā, bet “9” (2006) ieguva Zelta stusu Lielbritānijā. Jaunākais Demjena Raisa albums “My Favourite Faded Fantasy” iznāca 2014. gadā un saņēma pozitīvas kritiķu un klausītāju atsauksmes.  

Britu alternatīvā roka grupa “James” dibināta 1982.gadā Mančestrā. Savu karjeru grupa īpaši veiksmīgi attīstīja 90.gados un turpina arī mūsdienās, izdodot jaunus, pieprasītus ierakstus. Vairākās valstīs, piemēram, dzimtajā Lielbritānijā un ASV, “James” ieguvuši kulta grupas statusu. Līdz šim grupa izdevusi 12 studijas albumu, virkni koncertu un DVD albumu, kā arī četras izlases, kas kopā pārdotas vismaz 25 miljonu tirāžā. Šī gada 18.martā iznāca grupas jaunākais studijas albums “Girl At The End Of The World”.

Biļešu iepriekšpārdošana tiks uzsākta ceturtdien, 28.aprīlī, "Biļešu serviss" tirdzniecības kasēs. Pirmās 300 biļetes uz katru festivāla koncertu būs pieejamas par īpašu cenu – uz Demjena Raisa koncertu par 19 eiro, bet uz “James” koncertu par 24 eiro. Siguldas ID karšu īpašniekiem biļetes pieejamas ar 20% atlaidi. Lai atvieglotu nokļūšanu Siguldas pilsdrupu estrādē un atpakaļ, mūzikas baudītājiem tiks nodrošināts transports no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


GuntarsR
- 2016-04-28 11:51

Paldies Administrācija par skaidrojumu. Biļetes nopirku un ietaupīju :) Paldies arī koncerta rīkotājiem par James!

GuntarsR
- 2016-04-27 08:36

Sakiet Siguldas ID karšu īpašniekiem biļetes pieejamas ar 20% atlaidi tās pērkot tikai Siguldā, jeb Rīgas bilesuserviss kasēs arī?

Atbilde: GuntarsR
Administrācija
- 2016-04-27 08:45

Labdien, GuntarsR!

Biļetes ar atlaidi iespējams iegādāties arī "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās - pērkot biļeti klātienē, nepieciešams uzrādīt ID karti, savukārt iepērkoties internetā - norādīt ID kartes numuru. Biļešu tirdzniecība tiks uzsākta rīt, 28.aprīlī.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi