×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-29
Ģimnāzisti tiekas ar Saeimas deputātu Ainaru Latkovski

Kā visā Latvijā, arī Siguldas Valsts ģimnāzijā notiek pasākumi un izglītojošas aktivitātes, kas saistītas ar gaidāmajiem valsts svētkiem. Jau pagājuši 26 gadi, kopš atjaunota Latvijas neatkarība, kā arī janvārī atzīmējām 25.gadadienu kopš 1991.gada barikāžu dienām, taču drošības un aizsardzības jautājumi joprojām ir aktuāli.

Ģimnāzijas skolēniem 25.aprīlī bija iespēja tikties ar Latvijas Republikas 11. un 12.Saeimas deputātu, siguldieti Ainaru Latkovski. Sarunā ar skolēniem, A.Latkovskis akcentēja domu, ka Latvijas drošības politika ir balstīta uz dalību Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO), kuras dalībvalstis vieno kopīgas demokrātiskās vērtības un sadarbība. Jaunā NATO Stratēģiskā koncepcija tika apstiprināta NATO samitā Lisabonā un tajā ir saglabāti NATO pamatuzdevumi – kolektīvā aizsardzība, dalībvalstu teritoriju un iedzīvotāju aizsardzība kā pamatprincips, bet reizē iezīmētas jaunās prioritātes, kas saistās ar aktuālajiem drošības izaicinājumiem un draudiem un tālāku NATO modernizāciju.

Deputāts A.Latkovskis vada Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisiju un dalījās savā pieredzē, piedaloties un apmeklējot mūsu karavīrus misijā Afganistānā. Savukārt skolēniem bija iespējas uzdot politiķim jautājumus, piedalīties diskusijā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas

Sabiedrisko zinātņu Metodiskā centra vadītāja
A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi