×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-29
Trīs Siguldas skolas saņems preces mācību procesa modernizēšanai

Noslēdzoties „Maxima Latvija” organizētajai izglītības atbalsta programmai „Savai Skolai”, trīs izglītības iestādes Siguldā savā īpašumā iegūs novusa komplektu, fotokameru, globusus, dažāda veida sienas kartes un citas mācību procesa modernizēšanai nepieciešamās lietas.

Izglītības atbalsta programma „Savai skolai” norisinājās no pagājušā gada 2.novembra līdz šī gada 7.februārim. Kopumā programmā „Savai skolai” piedalījās 67% jeb 1028 mācību iestādes visā Latvijā, t.sk. vispārējās, vidējās, arodizglītības un pirmsskolas izglītības iestādes. Vidzemes reģions izrādījies otrais aktīvākais reģions visā Latvijā – 169 jeb 79,3% no reģiona mācību iestādēm piedalījās programmā, kopumā iegūstot 19 482 preces tehniskā un materiālā nodrošinājuma uzlabošanai.

Programmai reģistrējušās mācību iestādes Siguldā par dalību programmā iegūs četrus novusa komplektus, vienu melnbalto printeri, vienu krāsaino printeri, vienu mūzikas centru, vienu videokameru, divas fotokameras, divas dienas kartes „Latvijas daba”, trīs Latvijas vēsturisko novadu sienas kartes, trīs globusus un vienu rakstāmlietu komplektu. Visaktīvāk no Siguldas skolām akcijā iesaistījusies Siguldas pilsētas vidusskola.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi