×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-02
Siguldiešu ģimenē piedzimuši trīnīši

Rīgas Dzemdību namā sestdien, 30.aprīlī, siguldiešu Evitas un Sergeja Osipovu ģimenē pasaulē nākuši šogad Latvijā jau otrie trīnīši – trīs meitenītes.

Jaundzimušie ir pirmie trīnīši, kas šogad piedzimuši Rīgas Dzemdību namā, savukārt šogad pirmie trīnīši – trīs brāļi – piedzima 22.februārī Vidzemes slimnīcā.

Pēdējos gados visvairāk trīnīšu pasaulē nācis 2011. un 2014. gadā, kad trīnīši piedzima piecās ģimenēs. Pērn Latvijā trīnīši piedzima trīs ģimenēs.

Siguldas novada pašvaldībā kopš 2008.gada jaundzimušo ģimenes saņem vienu no lielākajiem jaundzimušo pabalstiem Latvijā – šobrīd pašvaldības saistošie noteikumi nosaka, ka pabalsta apmērs ir 320 eiro par katru jaundzimušo mazuli, līdz ar to trīnīšu ģimenei no pašvaldības pienāksies noteikumos noteiktais pabalsts 960 eiro apmērā. Izprotot, ka jaunajai ģimenei nepieciešams papildu atbalsts, Siguldas novada Domes deputāti 18.maija domes sēdē lems par papildu materiālā atbalsta piešķiršanu kuplajai siguldiešu ģimenei.

Sveicam kuplo Osipovu ģimeni!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi