×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-03
Izskan Siguldas novada izglītības iestāžu mūzikas kolektīvu koncerts

28.aprīlī Siguldas novada skolu kori un vokālie ansambļi pulcējās Siguldas 1.pamatskolā, lai kopīgi vienotos dziesmā tradicionālajā „Pavasara koncertā”. Koncerta muzikālos priekšnesumus papildināja skolotājas Elitas Vīgantes veidotā dzejas montāža Siguldas 1.pamatskolas skolēnu izpildījumā.

Koncertā piedalījās Siguldas 1.pamatskolas 1.klašu vokālais ansamblis un 2.–4.klašu koris (vadītāja Inga Jansone), Siguldas 1.pamatskolas zēnu koris un 5.–9.klašu meiteņu koris „Ievas” (vadītāja Evija Rozena), Siguldas pilsētas vidusskolas 3.–4.klašu koris, 3.klašu un 4.klašu vokālie ansambļi (vadītāja Līga Trupavniece) Siguldas pilsētas vidusskolas 1.klašu un 2.–4.klašu vokālie ansambļi (vadītāja Biruta Pastare), Laurenču sākumskolas 1.klašu, 2.–3.klašu meiteņu un 2.–3.klašu zēnu kori (vadītāja Anita Bērziņa), Allažu pamatskolas 8.–9.klašu vokālais ansamblis (vadītāja Ingūna Kalviša). Solo dziesmu izpildīja Laurenču sākumskolas 1.klases skolniece Dārta Neimane. Dziesmas pavadīja koncertmeistares Ieva Kikuste un Laila Nikalovska-Putniņa.

Paldies Siguldas 1.pamatskolas skolotāju kolektīvam par atbalstu koncerta norisē!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi