×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-03
Ģimnāzisti piedalās 6.Jauniešu Saeimā

Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni – Sindija Armanoviča, Paula Kristiāna Lāce, Ramona Striķe un Jānis Ādamsons piektdien, 29.aprīlī, piedalījās 6.Jauniešu Saeimā.

6.Jauniešu Saeimas dalībnieki tika ievēlēti publiskā balsojumā, sacenšoties ar savām idejām par valsts izaugsmi un attīstību, par drošību, kā arī par izglītības attīstības problēmām. Projekta dalībnieku iesniegtās idejas apkoptas četrās tematiskās deklarācijās, kuras jaunieši pilnveidoja, strādājot četrās nozaru komisijās un debatējot no Saeimas tribīnes.

R.Striķe un J.Ādamsons darbojās Eiropas lietu komisijā. Apspriežamie jautājumi bija par jauniešu iespējām strādāt, kā arī Latvijas kā ES dalībvalsts lomas stiprināšanu. S.Armanoviča darbojās aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā, ko vadīja 12. Saeimas deputāts A.Latkovskis. bet P.Lāce – izglītības, kur apsprieda problēmas, kas saistās ar vispārējās vidējās un  augstākās izglītības sistēmas pilnveidošanu.

Noslēguma debatēs tika piedāvāti risinājumi, pieņemtas deklarācijas. Jauniešu Saeimas sēdi vadīja LR Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
Sabiedrisko zinību MC vadītāja A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi