×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-06
Siguldas novada Jaunrades centrs aicina uz sezonas noslēguma pasākumu

Ceturtdien, 26.maijā, plkst.13.00 Siguldas novada Jaunrades centrs (Skolas ielā 3) aicina piedalīties sezonas noslēguma pasākumā „Interešu kiosks”.

Visas dienas garumā bērniem un jauniešiem būs iespēja piedalīties izzinošās un aizraujošās aktivitātēs. Katra pulciņa darbnīca būs sagatavojusi āra meistarklasi, robotikas pulciņa dalībnieki organizēs publiskās sacensības, un moto darbnīcas puiši rādīs kartinga paraugdemonstrējumus.

Pasākuma programma:

  • Plkst.13.00–15.00 Jaunrades centra pulciņu atvērtās nodarbības (tekstilmāksla, keramika, makšķerēšanas, kokapstrādes darbnīca, u.c.).
  • Ideju namiņš būs sarūpējis jaunus „Lecamtrases” spēļu noteikumus, būs arī iespēja iziet „Sajūtu trasi” ar basām kājām.
  • Publiska meistarklase celiņu apgleznošanā.
  • Plkst.15.00 Lego robotikas sacensības.
  • Plkst.16.00 Improvizācijas teātra iniciatīvu grupa kopā ar Mairitas Rosickas vadīto improvizācijas teātri „TeaTree”.
  • Plkst.17.00 „Lapsas” un „JVClubs” dejotāji kopā ar Ielu vingrotājiem sagatavojuši dažādus kustību elementu izaicinājumus.
  • Plkst.18.00 Slackline meistarklase kopā ar Siguldas Slackline iniciatīvu grupas pārstāvjiem.
  • Plkst.19.00 „Fit Nation Latvia” multifunkcionālais grupu treniņš.

Pasākumu filmēs un iemūžinās jauniešu mācību televīzijas „Siguldas spieķis” dalībnieki. Aicinām pulciņu dalībniekus, viņu vecākus un draugus, kā arī interesentus uz Skolas ielu 3!


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi