×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-15
Pēdējā zvana svinības Siguldas pilsētas vidusskolā

Saulainā 13.maija piektdienā ar ceļa vārdiem: “Uz pasaules ir katram sava vieta un sava taciņa, pa kuru iet”, Siguldas pilsētas vidusskolā svinīgi tika sveikti šī gada 9. un 12.klašu skolēni.

Tas bija laiks, kad vēl mirkli atcerēties pirmo skolas dienu, jaukos skolas gadus, kā arī nedaudz pasapņot par to, ko nesīs rītdiena. Mirklī, kad uz skatuves parādījās bērnudārza “Ābelīte” mazie dejotāji, saviļņojumu asaras acu kaktiņos parādījās ne vien skolotājiem, bet arī daudziem izlaiduma klašu skolēniem.

Un pavisam nesen – 1.septembrī – mazos pirmklasniekus atbalstīja 9. un 12.klašu skolēni, bet šodien šie, nu jau brašie 1.klases skolēni, ar jaukiem un sirsnīgiem apsveikumiem bija ieradušies pie lielajiem uzmundrināt tos un vēlēt veiksmi eksāmenos. Veiksmi, spēku, izturību un prātīgu rīcību gaviļniekiem vēlēja arī 8.klašu un 11.klašu skolēnu un skolas direktore.

Informāciju sagatavoja:
Vineta Šķestere - Buka


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi