×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-29
Mākslu skola „Baltais Flīģelis” šonedēļ uzņem jaunus audzēkņus

2016./2017.mācību gadā Siguldas Mākslu skola piedāvā bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem apgūt profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmas mūzikā, mākslā, teātrī un dejā. Mākslu skolā iespējams apgūt profesionālās ievirzes programmas – mūziku, vizuāli plastisko mākslu un teātri, lai iepazītu skolas mācību programmas, 30. un 31. maijā no plkst.14.00 – 18.00 interesentiem ir lieliska iespēja viesoties skolā, lai izzinātu atbilstošākās mācību iespējas.

Mūzikas skolotāji vokālajā un instrumentu (klavieru, akordeona, vijoles, čella, ģitāras, flautas, klarnetes, saksofona, trompetes, eifonija, trombona, mežraga, tubas un sitaminstrumentu) spēles specialitātēs iepazīstinās ar visiem instrumentiem un to apguves iespējām. Mūzikas teorijas skolotāji palīdzēs sagatavot nelielu dziesmiņu un uzzināt iestājpārbaudījuma prasības tiem, kuri vēlas mūziku apgūt jau nākamajā mācību gadā.

Vizuāli plastiskās mākslas darbnīcās varēs apskatīt audzēkņu mākslas darbus, absolventu diplomdarbus, kā arī baudīt Siguldas mākslinieku izstādi mākslas telpā.

Vidusskolas klašu vecuma audzēkņiem būs iespēja iepazīties ar Teātra mākslas specifiku un iespējām apgūt to profesionāli paralēli mācībām vispārizglītojošā skolā.

Atkarībā no izvēlētās programmas, apmācības ilgst trīs līdz astoņus gadus, bet uzņemšana notiek no septiņu līdz 12 gadu vecumam.

Konsultācijas par iestājpārbaudījumiem visās profesionālās ievirzes programmās notiks 30. un 31.maijā no plkst.14.00 līdz 18.00, bet iestājpārbaudījumi – 1.jūnijā no plkst.14.00 līdz 18.00. Interešu izglītības programmās audzēkņi tiek uzņemti bez iestājpārbaudījumiem.

Papildu informācija pieejama, piezvanot uz tālruni 22005612, kā arī interneta vietnē www.baltaisfligelis.lv.

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi