×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-30
Biedrība „Aicinājums Tev” organizē Dziedāšanas svētkus

2.jūnijā plkst.11.00 biedrība „Aicinājums Tev” aicina ikvienu Siguldas novada iedzīvotāju uz 9.Dziedāšanas svētkiem Siguldas 1.pamatskolā (Pulkveža Brieža ielā 105).

Biedrība Dziedāšanas svētkus organizē jau devīto gadu, šajos svētkos tiek aicināti piedalīties biedrības „Aicinājums Tev” draugi no visas Latvijas – dienas centriem, dienas aprūpes centriem, valsts sociālās aprūpes centriem un nevalstiskajām organizācijām. Dziedāšanas svētku mērķis ir veicināt cilvēku ar invaliditāti atraisīšanos dziedāšanas priekam un radošai sevis pašizpausmei, dot iespēju parādīt sevi un savu prasmi uzstāties publikas priekšā un dziedāt visiem kopā, kā arī pievērst sabiedrības uzmanību cilvēku ar invaliditāti integrācijai sabiedrības dzīvē. Ar katru gadu dalībnieku skaits pieaug - šajos svētkos dalību ir pieteikušas 18 organizācijas.

Pasākumā būs iespēja iepazīties ar biedrības dalībnieku radošo darbu izstādi, ieklausīties dažādos priekšnesumos, dziedāt līdzi, kā arī cienāties ar svētku kliņģeri. Pasākumu noslēgumā dejas.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Diāna Jasinska

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi