×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-31
„Baltajā Flīģelī” notiks „Duo Russo & Vilensky” koncerts un meistarklases

4.jūnijā, noslēdzot sezonu, Siguldā viesosies virtuozie „Duo Russo & Vilensky” ar vienīgajām meistarklasēm Latvijā plkst.15.00 un jaunā diska prezentācijas koncertu plkst.19.00. „Duo Russo & Vilensky” ir unikāls duets, kurā mūzikā satiekas divi spilgti mūziķi – viens no spilgtākajiem un pazīstamākajiem jaunās paaudzes Eiropas čellistiem Ruslans Viļenskis un komponists, bandoneonists Paolo Ruso, kurš nesen debitējis slavenajā Ņujorkas Kārnegi zālē.

Bandoneons, līdzīgi kā akordeons, ir mēlīšu tipa mūzikas instruments, kam gaisu pievada ar rokām darbināmas plēšas, un tam abās pusēs ir pogas. Mūsdienās tas tiek uztverts galvenokārt kā neatņemama Argentīnas tango sastāvdaļa, tomēr patiesībā šis instruments nebūt nav Astora Piacollas monopols – tas radies Vācijā liturģiskās mūzikas praksē, vēlāk spēlēts romāņu zemēs un tikai pēc tam aizskanējis līdz Dienvidamerikai.

Virtuozo mākslinieku duets kopā spēlē jau vairākus gadus un šis enerģētiskais, karstasinīgais itāļu temperaments kombinācijā ar ziemeļniecisko vēsumu rada patiešām īpašu dialogu mūzikā.

Projekta „Duo Russo & Vilensky” programmā oriģinālas Paolo Ruso kompozīcijas, slavenā argentīnieša Astora Pjacollas (Astor Piazzolla) skaņdarbi, Djego Skisi (Diego Schissi) mūzika un citu komponistu populāru melodiju aranžējumi.

Biļetes cena – 8 līdz 15 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis”.

Informāciju sagatavoja:
Jolanta Bimbere


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi