×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-20
Aicina palīdzēt Siguldas ugunsdzēsējiem un glābējiem

Līdz 1.jūlijam mēnešraksts Siguldas Avīze” aicina palīdzēt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas daļas darbiniekiem.

Kopumā Siguldas depo strādā 30 ugunsdzēsēji četrās maiņās. Vienā maiņā būtu jābūt  8 cilvēkiem, taču šobrīd darbu maiņā nodrošina 6 vai 7 darbinieki, jo trūkst ugunsdzēsēju un šoferu. Pateicību un atbalstu ir iespējams paust naudas izteiksmē vai ziedojot ugunsdzēsējiem un glābējiem nepieciešamās mantas.

Mantas iespējams nodot Siguldas pensionāru biedrībā „Sigulda” O.Kalpaka ielā 11, darba dienās no plkst.9.00 līdz 16.00. Lielāku dāvinājumu gadījumā aicinām sazināties ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas daļas komandiera pienākumu izpildītāju, virsleitnantu Kristapu Kolbergu pa tālruni 25496994, lai depo vadītājs novērtētu ieceres nepieciešamību depo vajadzībām.

Bankas konts ziedojumiem:
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Siguldas daļai.
Reģ. Nr. LV90000049834
Maskavas iela 5, Rīga, LV-1050
Valsts kase
Konta Nr. LV27TREL2140144017000
Kods: TRELLV22


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ajrin
- 2016-06-20 23:07

Izlasot ir trīs jautājumi:
1) Vai Valsts vairāk nefinansē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu?
2) Ja trūkst ugunsdzēsēju un šoferu, kāpēc aicina ziedojot ugunsdzēsējiem un glābējiem naudas un mantas? Es sapratu, ja meklētu brīvpratīgus, lai viņi palīdzētu.
3) Nakošais solis - aicinājums ziedot naudu un mantas policistiem, ārstiem, skolotājam un vēl citam Valsts dieniestam. Bet mēs maksājām nodokļus... Vai kāds zin kur ir pieejāma informācija kā Valsts dienesti dalā ieņēmumi no nodokļiem?

Pasākumi