×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-20
Nometne „GūtMaņu vasara” Siguldas novada Jaunrades centrā

No 6. līdz 17.jūnijam brīvā laika pavadīšanas centrā „Ideju namiņš” norisinājās Siguldas novada Jaunrades centra organizētā vasaras dienas nometne „GūtMaņu vasara”. Nometnē piedalījās 26 skolēni no vairākām Siguldas novada skolām vecumā no 7 līdz 11 gadiem. Divas nedēļas skolēni meklēja sajūtas, ejot pārgājienos un veicot eksperimentus, tāpat arī ieguva iemaņas, veicot radošus darbus.

Nometnes laikā bērni veica eksperimentus, devās pārgājienos, lai iepazītu Siguldu un tās tuvāko apkārtni, kā arī iepazinās ar diviem amatu meistariem, apmeklējot apsveikuma kartiņu un mālu krītiņu gatavošanas darbnīcas. Tāpat nometnes dalībnieki viesojās „Vienkoču” parkā Līgatnē un devās uz „Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parku” Siguldas pagastā. Nometne noslēdzās ar ziepju burbuļu šovu un „GūtMaņu vasaras” grāmatas saņemšanu, kuras tapšanā piedalījās katrs nometnes dalībnieks.

Nometnes „GūtMaņu vasara” dalībnieki vēlas pateikties visiem, kas palīdzēja noorganizēt šo nometni.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunrades centra
direktora vietniece darbā ar jaunākā skolas vecuma bērniem

Sandra Kondrāte


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi