×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-28
Siguldā notiks aizraujošās „Beton on Fire” sacensības

Arī šovasar – 13.augustā – Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisināsies aizraujošās „Beton on Fire” sacensības, kurās nobraucienos lejup pa trasi sacentīsies skrituļslidotāji (inline), dēļotāji (longboard) un speciālo roller-tērpu (buggy rollin) braucēji.

Šīs vasaras sacensības pārsteigs ar to, ka dalībnieki startēs no Bobsleja un kamaniņu trases piektā stāva un braucēju ātrums sasniegs pat 100 kilometrus stundā. Arī dalībnieku skaits šogad sasniegs ap 60 dalībnieku no 10 pasaules valstīm.

Pasākuma kulminācijā notiks „Beton on Fire” uzvarētāja un Latvijas motokrosa granda Matīsa Karro duelis, lai noskaidrotu, kas ir ātrāks – rolleri vai motocikls.

Arī pasākuma apmeklētājiem un sportistu līdzjutējiem būs iespēja iesaistīties aktivitātēs un izklaidēs visas dienas garumā – darbosies longborda skola iesācējiem, notiks „RedBull back2back” DJ šovs, līdzjutēju viktorīnas un akcijas un citas aktivitātes. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Šādas sacensības norisinās kopš 2009.gada un ir aizvadītas gan vēsturiskajā Olimpiskajā Sarajevas (Sarajevo) trasē, Altenbergā (Altenberg) Vācijā un Laplaņas (La Plagne) trasē Francijā. Šogad jau otro reizi „Beton on Fire” viesosies Siguldā, dodot iespēju Latvijas līdzjutējiem klātienē vērot ekstrēmākos pasaules rollersportu pārstāvjus ne mazāk ekstrēmā sacensību norises vietā – Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi