×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-29
Grupa „Neon Saturdays” izdod singlu un iesildīs „James” koncertu Siguldā

Siguldā bāzētā alternatīvā roka grupa „Neon Saturdays” nupat laidusi klajā savu jaunāko singlu „In My Eyes”, kas tapis sadarbībā ar daudzsološo britu producentu Denu Velleru (Dan Weller). No 28.jūnija, grupas jaunais singls pieejams lielākajos mūzikas straumēšanas servisos – „Spotify” un „iTunes”.

Stāstot par grupas jaunāko veikumu, līderis Andris Ēvelis neslēpj – sadarbība ar britu profesionāli bijis vērā ņemams pārbaudījums gan muzikālajām prasmēm, gan arī spējai organizēties: „Darbu pie singla sākām jau pagājušajā vasarā, ierakstu studijā „Sound Division”. Gan laika, gan resursu ziņā, ieguldījām patiešām daudz. Taču ļoti lepojamies ar rezultātu un jāsaka, ka esam pat nedaudz pārsteigti –, izejot cauri šim procesam, kļuva skaidrs, ka savā lauciņā esam sasnieguši pavisam citu līmeni.” Lielu atbalstu grupai sniedza arī Siguldas novada pašvaldība.

Pavisam drīz, 6.jūlijā, grupa plāno kāpt uz festivāla „Sunset festival” skatuves, Siguldā, lai iesildītu angļu rokgrupu „James”. Pašmāju mūziķi ir ļoti pateicīgi par piedāvājumu un sola neaizmirstamu priekšnesumu.

Informāciju sagatavoja:
Edvīns Rakickis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi