×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-01
Jūlijā uzsāks Televīzijas ielas pārbūvi

Piektdien, 1.jūlijā, Siguldas novada pašvaldība noslēgusi līgumu par Televīzijas ielas pārbūvi. Ielas rekonstrukciju – jauna asfaltseguma izbūvi un labiekārtošanas darbus plānots uzsākt no 11.jūlija, pēc visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšanas. Kopējās ielas pārbūves izmaksas pārsniedz 380 tūkstošus eiro. Darbus veiks pašvaldības atklātajā konkursā uzvarējušais uzņēmums SIA „Lemminkainen Latvijai”.

Televīzijas ielā – no Dārza līdz Līvkalna ielai – plānota esošā asfaltseguma noņemšana un jauna asfaltseguma izbūve, kā arī teritorijas labiekārtošana – piebraucamo ceļu izbūve, autobusu pieturvietas ierīkošana, grāvju izveide un nostiprināšana, lietusūdens kanalizācijas un caurteku izbūve, ceļa zīmju un drošības barjeras uzstādīšana, ielas horizontālo apzīmējumu uzklāšana. Televīzijas ielas pārbūve neskars jau izbūvēto un labiekārtoto gājēju – velosipēdistu celiņu.

Ielas remontdarbu laikā plānoti satiksmes ierobežojumi, par kuriem informācija tiks publicēta pašvaldības mājaslapā.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība šogad veiks vairāku ielu asfaltseguma rekonstrukciju un izbūvi. Nozīmīgākos asfaltseguma rekonstrukcijas darbus šogad plānots uzsākt Zinātnes ielas posmā no autoceļa A2 līdz P8, Televīzijas ielā, Dārza ielas posmā no Nītaures līdz Televīzijas ielai, Līvkalna ielas posmā no Krišjāņa Barona līdz Televīzijas ielai, Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, Pulkveža Brieža un Vildogas ielas krustojumā, Leona Paegles ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam un Laurenču ielas krustojumā pie Laurenču sākumskolas, kur šovasar plānots izbūvēt arī automašīnu stāvlaukumu. Asfaltseguma izbūve šogad tiks veikta arī divās grantētajās ielās – Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai un Paparžu ielas posmā no Televīzijas līdz Doņu ielai.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība šī gada sākumā izsludināja atklātu konkursu par asfaltseguma pārbūvi Televīzijas ielā, saņemot piedāvājumus no astoņiem pretendentiem.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi