×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-04
Siguldas novada komanda Latvijas IV Olimpiādē izcīna deviņas medaļas

Ar deviņām medaļām – vienu zelta, trīs sudraba un piecām bronzas – no Latvijas IV Olimpiādes atgriezusies Siguldas novada sportistu komanda. Mājās pārvesti arī četri piektās vietas diplomi un četri sestās vietas diplomi, kopumā veidojot lielisku panākumu statistiku.

No 1. līdz 3.jūlijam Valmierā notikušajā Latvijas IV Olimpiādē Siguldas novadu pārstāvēja 62 sportisti 12 sporta veidos – badmintonā, vieglatlētikā, orientēšanās sportā, triatlonā, loka šaušanā, pludmales volejbolā, regbijā, riteņbraukšanā, golfā, stenda šaušanā, airēšanas slalomā un arī paraugdemonstrējumu sporta veidā – šahā.

Visvairāk medaļu – septiņas – izcīnīja Siguldas novada badmintonisti:

  • pirmā vieta vīriešu dubultpēlē Kristapam Jānim Gulbim un Teodoram Kerimovam;
  • otrā vieta vīriešu vienspēlē Kristapam Jānim Gulbim;
  • otrā vieta sieviešu dubultspēlē Monikai Radovskai un Jekaterinai Romanovai;
  • otrā vieta jauktajā dubultspēlē Guntim Lavrinovičam un Jekaterinai Romanovai;
  • trešā vieta vīriešu vienspēlē Kristapam Kalniņam;
  • trešā vieta sieviešu vienspēlē Jekaterinai Romanovai;
  • trešā vieta vīriešu dubultspēlē Kristapam Kalniņam un Guntim Lavrinovičam;

kā arī izcīnītas piektās vietas sieviešu vienspēlē Liānai Lencevičai, vīriešu dubultspēlē Didzim Gureckim un Paulam Gureckim, sieviešu dubultspēlē Diānai Lencevičai un Liānai Lencevičai, jauktajā dubultspēlē Kristapam Kalniņam un Liānai Lencevičai.

Siguldas novada orientieristi (Līga Ārniece, Anatolijs Tarasovs un Andris Cāns) jauktajā stafetē spraigā cīņā 49 komandu vērtējumā izcīnīja trešo vietu, bet individuālajā sprinta distancē Līgai Ārniecei sestā vieta 73 dalībnieču konkurencē.

Golfa sacensībās trešo vietu trīs dienu sacenību kopvērtējumā izcīnīja un bronzas medaļu saņēma Vineta Ruka.

Atzīstamus rezultātus uzrādīja un diplomus par sesto vietu saņēma Siguldas novada vieglatlēti: sestā vieta 10000 metru distancē Zanei Ermansonei, 1500 metru distancē Sigitai Lapiņai un 4x400 metru stafetē Artim Rušiņam, Naurim Jurim Deksnim, Paulam Daugulim un Edgaram Daugulim.

Jau ziņots, ka no 1. līdz 3.jūlijam Valmierā norisinājās Latvijas IV Olimpiāde, kurā kopumā piedalījās 4724 dalībnieki, pārstāvot 94 pašvaldības. No tiem 3729 ir sportisti, bet 995 ir treneri, apkalpojošais personāls, komandu vadība. 2015.gadā Siguldā notikušajā Latvijas III ziemas Olimpiādē Siguldas novada komanda medaļu kopvērtējumā izcīnīja 1.vietu, bet iepriekšējā Latvijas III vasaras Olimpiādē, kas notika 2012.gadā Liepājā, Siguldas novads Latvijas kopvērtējumā ieguva 25.vietu ar vienu zelta, četrām sudraba un trīs bronzas medaļām.

Apsveicam mūsu sportistus ar lieliskajiem sasniegumiem! Lepojamies!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi