×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-12
Pasaules Miera skrējiena posms notiks arī Siguldā

Pasaules Miera skrējiens ir pasaulē garākais stafetes veida skrējiens, kurš arī šogad dodas cauri Latvijai, un 7.augustā no plkst.13.00 līdz 14.00 viesosies Siguldā.

Miera skrējiens (no 2005. līdz 2012. dēvēts arī kā Pasaules Sadraudzības skrējiens) ir skrējiens, kurā cilvēki, nododot no rokas rokā miera lāpu, tiecas vairot mieru, draudzību un harmoniju kā sevī, tā arī līdzcilvēkos. Starptautiskā skrējēju komanda dodas ar miera un sadraudzības vēstījumu no valsts uz valsti, tādējādi tuvinot dažādu tautu, uzskatu un dzīves gājumu cilvēkus.

Starptautiskajai skrējēju komandai Siguldā var pievienoties ikviens – 7.augustā plkst.13.00 dalībnieki tiksies pie Gūtmaņalas, lai kopā dotos uz Svētku laukumu (ierašanās Svētku laukumā plānota ap plkst.13.35 – 13.45), kur starptautiskā komanda iepazīstinās ar sevi un dos iespēju katram no klātesošajiem paturēt rokās Miera lāpu.

Miera skrējienu 1987.gadā dibināja miera filozofs, mākslinieks un Gandija miera balvas laureāts Šri Činmojs (1931-2007). Šo gadu laikā Miera skrējiens ir iesaistījis vairāk kā 10 miljonus cilvēku no vairāk kā 150 pasaules valstīm. Eiropā skrējiens katru otro gadu savieno visas Eiropas valstis teju 25 000 kilometru skrējiena maršrutā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi