×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-13
Notiks izaicinošā skrējienu seriāla „Sigulda Up Cup” trešais posms – skrējiens Turaidas tornī

Jau piekto gadu Siguldā notiek unikāls skrējienu seriāls „Sigulda Up Cup 2016”, kurā piedalīties aicināts ikviens skriešanas entuziasts. Svētdien, 24.jūlijā, plkst.17.00 norisināsies sacensību trešais posms – skrējiens Turaidas pils tornī, kura dalībniekiem būs jāveic skrējiens augšup 38 metrus augstajā tornī, cīnoties par tituliem – „Ātrākais ziņnesis” un „Ātrākā ziņnese”.

Dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.16.00 pie ieejas Turaidas muzejrezervātā. Pieteikties sacensību trešajam posmam iespējams interneta vietnē siguldastakas.com.

Bērniem un jauniešiem no 10 līdz 29 gadu vecumam dalības maksa sacensībās ir 2,50 eiro, pieaugušajiem no 30 līdz 59 gadu vecumam – 4 eiro un senioriem – 2,50 eiro. Siguldas novadā deklarēti bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam sacensībās var startēt bez maksas. Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji sacensību dienā, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, saņems viena eiro atlaidi.

Turaidas pils galvenajam tornim ir pieci stāvi un tas ir 38,25 metrus augsts – šī brīža Turaidas torņa skrējiena rekords ir 31,78 sekundes, ko pagājušajā gadā sasniedza jaunais skeletonists Kristaps Zeila.

Skrējienu seriāls „Sigulda Up Cup” ir sacensības, kurās tiek izmantotas Siguldas pilsētas priekšrocības un skaistākās vietas – ģeogrāfiskais reljefs un unikālās un vēsturiskās celtnes. Sacensības notiek no maija līdz augustam četros posmos. Pirmie divi posmi jau ir aizvadīti – serpentīna ceļa skrējiens un Siguldas Pilsētas trases skrējiens. Skriešanas seriāla noslēdzošais, ceturtais posms – renes skrējiens augšup pa Bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda” notiks 21.augustā.

Sacensību rezultāti atsevišķi tiek vērtēti Siguldas novada skolu komandām un individuālajiem dalībniekiem – sievietēm un vīriešiem 10 vecuma grupās. Uzvarētāji visos posmos un kopvērtējumā tiek noteikti sievietēm un vīriešiem katrā vecuma grupā. Tāpat katra posma labāko rezultātu uzrādītāji sieviešu un vīriešu konkurencē iegūst konkrētā posma titula nomināciju – „Karaļa ceļa uzvarētājs/uzvarētāja”, „Kalna karalis/karaliene”, „Ātrākais ziņnesis/ziņnese”, „Ātrākais renes skrējējs/skrējēja”.

Skrējienu seriālu „Sigulda Up Cup 2016” organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību „Siguldas Maratona klubs” un IK „Duvekors”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi