×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-15
Noslēgusies angļu valodas nometne „Hello Summer 2016”

No 4. līdz 8.jūlijam norisinājās angļu valodas vasaras nometne „Hello Summer 2016", kurā piedalījās 22 dalībnieki – Siguldas skolu 1.–4.klašu skolēni. Nometni organizēja Siguldas Valodu centrs bērniem „Hello" ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Nometnes laikā bērni ne tikai cītīgi atkārtoja un papildināja angļu valodas zināšanas, bet arī sekoja norādēm, ko atstājis alu cilvēks Entagils. Entagilam bija pazudis kāds dārgums, kuru bērni atrada pie Daudu ūdenskrituma. Pēc tam, noskaidrojot, ka Entagils dzīvo Līgatnē, bērni dārgumu veda pašam Entagilam. Lasot Entagila sūtītās pastkartes visas nedēļas garumā, bērni gan spēlēja dažādas alu cilvēku iemīļotās spēles, gan iemācījās sazināties ar mājiniekiem, izmantojot pastkartes, gan meklēja nozaudētas rotaļlietas ar attēlu palīdzību. Liels bija bērnu prieks, kad kādā no Līgatnes alām, kas tika atrasta, veicot dažādus matemātiskus uzdevumus, bija atstāts liels čemodāns ar pārsteigumu katram nometnes dalībniekam.

Nometnes noslēguma pasākumā bērni iepriecināja vecākus ar lugas „Cinderella" iestudējumu angļu valodā. Noslēguma aplī, kur bērni dalījās ar spilgtākajiem nometnes iespaidiem, prieks bija dzirdēt, ka bērniem patikušas ne tikai spēles un izklaides uzdevumi, bet arī angļu valodas nodarbības!

Paldies nometnes dalībnieku vecākiem par atbalstu, par aktīvu piedalīšanos lugas dekorāciju izgatavošanā, paldies SIA „Vita mārkets” un personīgi Mairitai par garšīgo ēdināšanu, paldies Līgatnes Tūrisma informācijas centram par sadarbību, paldies Siguldas 1.pamatskolai par telpām, paldies Siguldas novada pašvaldībai par finansiālo atbalstu, paldies nometnes skolotājām Elīnai un Ievai par iedvesmošanu, radošumu, rūpību un atbildību! Uz tikšanos jau rudenī angļu valodas nodarbībās!

Informāciju sagatavoja:
Nometnes „Hello Summer 2016” vadītāja
Guntra Purmale


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi