×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-17
Decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas kārtība

15.augusta Valdes sēdē apstiprināti SIA „Saltavots” noteikumi par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas kārtību. Noteikumi nosaka decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas kārtību Siguldas novada teritorijā. Noteikumi stāsies spēkā pēc diviem mēnešiem (60 dienas pēc informācijas publicēšanas laika).

Noteikumu nepieciešamības pamatojums:

  1. Siguldas pilsētas notekūdeņu attīrīšanas iekārtu decentralizēto kanalizācijas sistēmu notekūdeņu pieņemšanas punkta kapacitāte ir ierobežota;
  2. Siguldas novada decentralizēto kanalizācijas sistēmu pieņemto notekūdeņu piesārņojošo vielu koncentrācija, kura raksturo sadzīves notekūdeņus, būtiski pārsniedz tipisku  sadzīves notekūdeņu raksturojošo parametru piesārņojuma koncentrācijas;
  3. ar 2016.gada 13.maiju ir stājušās spēkā izmaiņas SIA „Saltavots” B kategorijas piesārņojošās darbības atļaujā, kas nosaka paaugstinātas prasības attīrītajiem notekūdeņiem un to kontrolei.

Noteikumi:

  1. veicinās principa „Piesārņotājs maksā” īstenošanu, tas ir, piesārņojuma novēršanas izmaksas sedz piesārņojuma izraisītājs. Izmaksu segšana motivēs piesārņojuma radītājus mazināt notekūdeņu piesārņojuma koncentrāciju un izvēlēties ekoloģiski tīrāku risinājumu decentralizēto kanalizācijas sistēmu notekūdeņu apsaimniekošanai;
  2. samazinās vides piesārņojumu un uzlabos sanitāro stāvokli Siguldas pilsētā;
  3. veicinās 2013.gada 29.maijā apstiprināto saistošo noteikumu „Par atkritumu apsaimniekošanu Siguldas novadā” īstenošanu.

Noteikumus par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas kārtību iespējams lejuplādēt šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi