×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-22
Ceturtdien notiks skrituļošanas seriāla „S! – SKATE” piektais posms
Ceturtdien, 25.augustā, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā notiks skrituļošanas seriāla „S!–SKATE” piektais posms, kurā sacensību dalībniekiem būs jāpieveic intervāla starta disciplīna. Sacensību noslēdzošais posms norisināsies 22.septembrī, kad dalībniekiem tiks dots brīvais starts ar kontrollaiku.

Sacensībās var piedalīties ikviens, kas apguvis skrituļslidošanas iemaņas un kam ir atbilstošs veselības stāvoklis, lai startētu sacensībās. Skrituļošanas seriāla mērķis ir popularizēt skrituļslidošanas sporta veidu dažādu vecuma paaudžu vidū un veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Pieteikties sacensībām iespējams tiešsaistē līdz katra posma iepriekšējās dienas plkst.17.00. Pieteikumu precizēšana un numuru saņemšana sacensību dienā norisinās ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta. Reģistrācija sacensību dienā sāksies no plkst.17.30.

Ar dalībnieku vecuma grupām un dalības maksu iespējams iepazīties šeit. Uzrādot  Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, tiks piemērota 10 procentu atlaide dalības maksai. Dalības maksa veicama sacensību dienā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā.

Katras grupas uzvarētāja rezultāts tiek pārvērsts punktos. Vienādas punktu summas gadījumā augstāku vietu ieņems dalībnieks, kurš uzrādīs augstāku rezultātu pēdējā posmā. Kopvērtējumā no sešiem posmiem tiek vērtēti katra dalībnieka četri labākie. Katrā posmā (izņemot sesto posmu) pirmo trīs vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem (diplomus saņemt varēs nākamajā posmā) un sponsoru balviņām. Sezonas kopvērtējumā pirmo trīs ietu ieguvējus visās vecuma grupās apbalvos ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām, kausiem un diplomiem.

Uzmanību! Visiem dalībniekiem sacensībās obligāti jālieto aizsargķiveres! Ieteicami arī pārējie aizsargi!

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi