×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-05
Siguldā notiks Pasaules pievilkšanās dienas aktivitātes

Sestdien, 10.septembrī, no plkst.10.00 līdz 16.00 labdarības pasākuma „Kalniešu spēles” laikā Siguldas Svētku laukumā norisināsies Pasaules pievilkšanās dienas (World Pull Up Day) aktivitātes – pievilkšanās pie stieņa, kas līdz šim plašāk bija pazīstama kā Vislatvijas Spēka diena.

Pasaules pievilkšanās dienas mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē. Protams, liels izaicinājums ir uzrādīt labu rezultātu uz citu pasaules valstu fona, ko Latvijai visus iepriekšējos gadus ir lieliski izdevies izdarīt.

„Spēka dienas fenomens un ideja ir pārņēmusi visu pasauli. Spēka diena ir sava veida Latvijas Nokia vai Skype. No nacionāla pasākuma tas ir izaudzis par starptautisku, tāpēc šogad pieņēmām lēmumu Spēka dienu pārdēvēt par Pasaules pievilkšanās dienu, saglabājot tās galveno ideju”, stāsta Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš.

Lai pulcētu pēc iespējas lielāku dalībnieku skaitu un padarītu dalību šajā pasākumā vēl pieejamāku, pasākuma organizatori ir ieviesuši arī jauninājumu. Šogad dalībnieki varēs pievilkties ne tikai īpaši organizētajos 80 pievilkšanās punktos visā Latvijā, bet arī paši varēs reģistrēt savu punktu un pieskaitīt rezultātu valsts kopējam rezultātam.

Spēka dienas tradīcija aizsākās 2012.gadā, kad VAS „Latvijas dzelzceļš” kopā ar Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību pirmo reizi rīkoja šo pasākumu. Gadu gaitā šī pasākuma ideja iemantoja lielu atbalstītāju skaitu ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. 2015.gadā Pasaules pievilkšanās dienā kopumā piedalījās 29 000 dalībnieku 71 pasaules valstī, tostarp Latvijā 9 692 dalībnieku.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi