×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-07
Notiks pasākums „Krimuldas muižas ainava”

Sestdien, 10.septembrī, no plkst.12.00 „Krimuldas muižas mākslas dienas 2016” ietvaros Krimuldas muižā notiks „Eiropas kultūras mantojuma dienas 2016” pasākums „Krimuldas muižas ainava”. Sabiedrībai bez maksas tiks piedāvāts daudzpusīgs skatījums uz ainavu un tās nozīmi mantojuma saglabāšanā un interpretācijā – ar stāstiem par ainavu iezīmēm, izrādi, multimediālu instalāciju un koncertu.

Plkst.12.30 Krimuldas muižas zālē notiks Kristīnes Veinbergas vadīts seminārs „Muižu ainavas iezīmes”, kas turpināsies ar Ievas Vītolas planšetes „Vēsturiskā Krimuldas muižas ainava” atklāšanu un Jura Zviedrāna atvērto diskusiju un ekskursiju pa Krimuldas muižas apbūves ansambli un parku, kas vēl joprojām ir saglabājis savu autentisko šarmu.

Plkst.14.00 Krimuldas muižas ratnīcā notiks „Koncertsaundtraks” ar Maijas Kļaviņas – flauta, alta flauta, basa flauta, pikolo flauta un traversflauta – virtuozo ieskatu laikmetu identitātes meklējumos.

Plkst.15.00 Krimuldas muižas ratnīcā Siguldas Tautas teātra dzejas izrāde „Mantojums. Arī tā” Ārijas Liepiņas – Stūrnieces dramatizējumā, kas ataino latviešu likteņu līkločus un laika pārbaudījumus, stāstot par sapņiem, vēlmēm un to, kas mēs esam.

No plkst.11.00 līdz 19.00 Krimuldas muižas ratnīcā būs apskatāma Ritas Kamolas multimediālā instalācija „Ainavu kolekcionāri”, kur mākslas darba satura radītājs var būt ikviens interesents, kurš nosūta savu redzējumu par Krimuldas muižas ainavu vai tās transformāciju fotogrāfijas veidā uz krimuldasmuiza@gmail.com vai ievieto Instagram, lietojot mirkļbirku #ainavukolekcionari.

Pasākuma ietvaros būs apskatāma Jāņa Anmaņa izstāde – kolekcija „Krimuldas mistērijas”, kā arī darbi, kas radīti glezniecības plenērā „Krimuldas muižas ainava”.

Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija.

Dalība pasākumā – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi