×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-09-29
Seniorus aicina pieteikties Starptautiskās senioru dienas pasākumam
Piektdien, 7.oktobrī, plkst.14.00 Siguldas 1.pamatskolā, Pulkveža Brieža ielā 105, notiks Starptautiskajai senioru dienai veltīts koncerts – Ainas Božas autorprogramma „Man dzīvē šai laimējies ļoti!”. 

Aina Boža ir psiholoģe, mūziķe un gleznotāja, kuras darbus varēs skatīt pasākuma laikā. Pasākuma laikā viņa iepriecinās ar dziļdomīgām dziesmām, kuras papildinās atziņas, anekdotes un stāsti no dzīves.

Novada seniori aicināti pieteikties līdz 5.oktobrim, zvanot pa tālruņiem: 67971189 (Alfonam) vai 29105303 (Rutai). Dalība pasākumā – bez maksas.

1.oktobris ir Starptautiskā senioru diena, kad sakām paldies senioriem par viņu mūža veikumu un novērtējam viņu devumu gan savām ģimenēm, gan sabiedrībai. ANO Ģenerālā asambleja šo dienu ieviesa 1991.gadā ar mērķi pievērst uzmanību senioriem un viņu vajadzībām. Šogad jau 25.gadu Latvijā un astoto gadu Siguldas novadā atzīmēsim šos svētkus kopā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi