×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-03
Draudzības spēles Siguldas un Jelgavas sporta klasēm

​Sestdien, 29.septembrī, Siguldas sporta skolā draudzīgā un sportiskā pasākumā tikās Siguldas pilsētas vidusskolas 3.s klase un Jelgavas 4.vidusskolas 3.s sporta klase. Abas sporta klases tiekas reizi gadā. Tradīcijas dibinātāja un organizētāja ir sporta skolotāja Andra Fridrihsone.​

Pasākuma pirmajā daļā Sporta skolas zālē notika svinīga sasveicināšanās, dāvanu apmaiņa un iesildīšanās mūzikas pavadībā. Jaunie sportisti sacentās stafešu skrējienos, notika tautas bumbas turnīrs, kurā zēnu komandām uzvarēja jelgavnieki, bet meitenēm – siguldietes. Dienas noslēguma skolēni devās uz piedzīvojumu parku „Tarzāns”.

Draudzības spēlēs skolēniem bija iespēja sacensties ar līdzvērtīgiem pretiniekiem, izvērtēt savus sportiskos sasniegumus un veiklību, mācīties komunicēt ar vienaudžiem un arī iegūt jaunus draugus.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas 3.s klases audzinātāja
G.Balode


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi