×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-11
Darbu sāk vides interešu izglītības pulciņš „Ejam dabā!”

No oktobra Siguldas novada Jaunrades centrs aicina 1.– 3.klases skolniekus uz vides interešu izglītības pulciņa „Ejam dabā!” nodarbībām.

Nodarbībās būs iespēja iepazīt un dziļāk izprast dabā notiekošos procesus un uzzināt vairāk par nepārveidotas dabas iemītniekiem un dabas vērtībām. Darbošanās būs daudzveidīga, izmantojot gan vidi izzinošās spēles, gan daudz laika pavadot ārā apkārtnes dabas takās un Gaujas Nacionālajā parkā, kā arī dodoties tālākās ekskursijās uz purvu, mežu, upes krastu un jūras piekrasti. Nodarbību galvenais mērķis ir veicināt bērnu uzturēšanos svaigā gaisā, trenējot dabas pētnieka iemaņas. Nodarbībās bērni meklēs labākās metodes, kā atklāt sev interesantās lietas apkārtējā vidē.

Vienlaikus paredzēts iesaistīties vides interešu izglītības projektā „Ieraugi, atklāj, saglabā!”, ko organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi. Projekts notiek visā Latvijā un veltīts tam, lai dalībnieki iesaistītos ilglaicīgā un daudzpusīgā cilvēku nepārveidoto dabas teritoriju izzināšanā.

Jaunie dabas pētnieki aicināti uz nodarbībām ceturtdienās no plkst.14.30 līdz 16.30 Siguldas novada Jaunrades centrā, Skolas iela 3. Papildu informācija, zvanot uz tālruni 67973863 vai 67972432.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunrades centra vides pulciņa vadītāja
Daina Bojāre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi