×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-21
Iesvētību nedēļas aktivitātes Siguldas Valsts ģimnāzijā

Šajā nedēļā, no 18. līdz 21.oktobrim, Siguldas Valsts ģimnāzijā norisinājās 10.klašu skolēnu pilnvērtīga uzņemšana skolas dzīvē jeb iesvētības. Par jautrību un tematiku visas nedēļas garumā bija parūpējušies 11.klašu skolēni kopā ar skolēnu padomi.

Iesvētāmajiem tika doti dažādi uzdevumi, starpbrīžos skanēja dziesmas iesvētāmo izpildījumā. Gatavojoties iesvētību kulminācijai, iesvētāmajiem tika dots uzdevums ģērbties vienotā tematikā visu nedēļu – otrdien tā bija bērnības tēma, trešdien – pretējais dzimums, ceturtā bija fancy diena un nedēļas noslēguma dienā skolēniem bija jāvelk jebkas, kas nav drēbes.

Iesvētību nedēļa noslēgsies ar kopīgu pasākumu skolas aktu zālē, uz kuru katrai klasei jāsagatavo kopīga vizītkarte sevis parādīšanai, kā arī jāveic īpaši pārbaudījumi. Nedēļas vislabāk ģērbtie iesvētāmie tiks apbalvoti. 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi