×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-24
Notiks Brīnišķīgo mākslu festivāls

Otrdien, 25.oktobrī, plkst.11.00 Siguldas 1.pamatskolā norisināsies biedrības „Cerību spārni” organizētais Brīnišķīgo mākslu festivāls. Festivāla laikā cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem no dažādiem Latvijas novadiem prezentēs savas radošās spējas dejā, mūzikā, teātra mākslā. Apmeklētāji izstādē varēs iepazīties arī ar dažādās tehnikās gatavotiem rokdarbiem. Pasākumu apmeklēt laipni aicināts ikviens Siguldas novada iedzīvotājs.

Lai veicinātu saskaņu starp dažādām sabiedrības grupām, lai cilvēki ar īpašām vajadzībām izjustu sabiedrības toleranci, kā arī rosinātu iedzīvotāju līdzdalību mākslas objektu radīšanā, projekta ietvaros tika radīta Mīlestības rozīšu skulptūra. Māla rozītes ikviens Siguldas iedzīvotājs un viesis varēja veidot Siguldas novada svētkos pie biedrības Cerību spārni” veikala Pogotava” un biedrības organizētajās Kalniešu spēlēs Svētku laukumā. Mīlestības rozīšu radīšanas simboliskais vēstījums pauž toleranci vienam pret otru, līdzcilvēku unikalitātes pieņemšanu bez vērtējuma, lai kādi būtu fiziskie vai garīgie dotumi, tas ir aicinājums pieņemt sevi un otru cilvēku kāds viņš ir. Skulptūras autors ir mākslinieks un dizaineris Pauls Putniņš.

Mīlestības rozīšu skulptūra un foto izstāde par sabiedrības piedalīšanos šajā procesā apskatāma Sociālo pakalpojumu centrā Rīgas ielā 1, Siguldā katru darbadienu no plkst.9.00 līdz 17.00.

Projekts realizēts ar Siguldas novada pašvaldības kultūras projektu finansēšanas konkursa atbalstu.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi