×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-09
Morē notiks patriotiskā jauniešu spēle „Jaunie Rīgas sargi”

2.decembrī Siguldas novadā – Morē norisināsies, jau par tradīciju kļuvusī, jauniešu piedzīvojumu un izaicinājumu spēle „Jaunie Rīgas sargi”, kurā aicināti piedalīties jaunieši no visas Latvijas.

Spēlē „Jaunie Rīgas sargi” tiks simulētas 1918. un 1919.gada Brīvības cīņas, apgūstot vēstures notikumus, kas bija par pamatu Latvijas valsts izveidei, saistošā veidā veicot jauniešu patriotisko audzināšanu un pilsoniskās apziņas stiprināšanu. Spēles mērķis ir popularizēt Jaunsardzes kustību un Nacionālos bruņotos spēkus pusaudžu un jauniešu vidū. Spēle norisinās vairākos posmos, astoņās Latvijas vietās, tostarp Siguldas novada Morē.

Siguldas novadu spēlē „Jaunie Rīgas sargi” pārstāvēs vairākas komandas no Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Allažu un Mores pamatskolām un Siguldas 1.pamatskolas.

Lai piedalītos spēlē, jāizveido sešu jauniešu komanda (trīs zēni un trīs meitenes) vecumā no 14 līdz 19 gadiem un līdz 23.novembrim jāatsūta pieteikuma anketa, ko var atrast – šeit, papildus atbildot uz jautājumiem par Latvijas Brīvības cīņām.

Spēli organizē Jaunsardzes un informācijas centrs, sadarbībā ar Aizsardzības ministriju, Nacionālajiem Bruņotajiem spēkiem un Siguldas novada pašvaldību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi