×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-01
Siguldas šaha jaunumi novembrī

Olaines šaha svētku ievaros 26.novembrī notika Olaines novada atklātais šaha turnīrs bērniem-iesācējiem. Spēlējot 44 dalībnieku konkurencē, pārliecinošu uzvaru turnīrā izcīnīja Laurenču sākumskolas 6. klases skolnieks Renārs Vanags. Viņa rezultāts bija 8,5 punkti, kas iegūti deviņās partijās. Kopvērtējumā 7. vietu un kausu par pirmo vietu divpadsmit gadu jauno šahistu konkurencē ar 6 punktiem ieguva Renāra klases biedrs Krišjānis Gercāns.

Divas šaha sacensības notika Vangažos 12. novembrī – Vangažu 25. gadadienai veltīts turnīrs bērniem un jauniešiem, kā arī Inčukalna atklātais čempionāts ātrajā šahā.

Bērnu un jauniešu turnīrā no 17 dalībniekiem seši pārstāvēja Siguldu.  Pirmo vietu ar izcīnītām visām uzvarām 8 spēlēs ieguva Renārs Vanags un 2. vietā ar 6,5 punktiem ierindojās Krišjānis Gercāns (abi no Laurenču sākumskolas). Labu spēļu pieredzi ieguva arī siguldieši Valters Veinbergs (4,5 punkti), Arturs Ercmanis (4 p.), Dāgs Aņģēns (3,5 p.) un Sendija Silanža (2,5 p.).

Inčukalna čempionātā 72 dalībnieku konkurencē pirmo vietu ar 6,5 punktiem no 7 iespējamiem izcīnīja lielmeistars Normunds Miezis no Olaines. Labākie no siguldiešiem bija Jānis Vītiņš (4 punkti, 32. vieta), Visvaldis Gercāns (3,5 p., 34. vieta) un Ivars Jēkabsons (3 p., 41. vieta).

Nākamās sacensības, kur plāno piedalīties Siguldas šahisti, ir Mālpils novada domes kausa izcīņa ātrajā šahā, kas notiks 10. decembrī Mālpils sporta hallē.

 

Sandra Harlinska
Šaha meistarkandidāte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi