×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-02
Nedēļas nogalē Siguldā notiks Latvijas čempionāts badmintonā junioriem

Sestdien, 3.decembrī, no plkst.9.00 līdz 21.00 Siguldas 1.pamatskolā notiks Latvijas čempionāts badmintonā junioriem, kurā piedalīsies tikai Latvijas spēcīgākie jaunieši. Latvijas čempionāts badmintonā junioriem ir prestižākais turnīrs šī vecuma spēlētājiem. Uzvarētājiem ir sarūpētas vērtīgas balvas.

Latvijas čempionātā badmintonā junioriem var piedalīties tikai 24 labākie spēlētāji vīriešu un sieviešu vienspēlēs, 12 labākie pāri vīriešu un sieviešu dubultspēlēs, un 16 labākie pāri jauktajās dubultspēlēs. Visas sezonas garumā, teju vai katrā nedēļas nogalē piedaloties Latvijas badmintona federācijas reitinga turnīros, Latvijas juniori pelnīja reitinga punktus, lai gada nogalē kvalificētos uz Latvijas čempionātā badmintonā junioriem.

Latvijas čempionātam badmintonā junioriem, saskaņā ar reitingu, ir kvalificējušies 56 spēlētāji – 18 no Siguldas, 14 no Valmieras, astoņi no Rīgas, astoņi no Talsiem, trīs no Liepājas, divi no Jelgavas, divi no Salaspils, viens no Valkas.

Saskaņā ar Latvijas badmintona federācijas sacensību kalendāru, Latvijas čempionāts badmintonā junioriem notiek decembra pirmajā sestdienā. Februāra pirmajā nedēļas nogalē visā Eiropas notiek nacionālie čempionāti pieaugušajiem. Mācību gada nogalē, rezumējot skolas laikam pieskaņoto treniņprocesu, notiek Latvijas čempionāts U11 – U17 jauniešiem. Pirms Jāņiem, noslēdzot badmintona sezonu, kas tradicionāli sākas septembrī, notiek Latvijas čempionāts senioriem.

Latvijas čempionāta badmintonā junioriem vienspēļu uzvarētājiem ir sarūpēta vērtīga balva – B kategorijas teorijas kursi Drošas braukšanas skolā. Ja Latvijas junioru čempioniem jau būs nokārtota B kategorijas vadītāja tiesības, tad teorijas nodarbību vietā būs iespējams apmeklēt Drošas braukšanas kursus. Vērtīgas balvas Latvijas spēcīgākajiem junioriem ir sarūpējis sportiskais grāmatu apgāds "Jumava, savukārt Latvijas badmintona federācija ir vienojusies ar Latvijas florbola savienību par to, ka visiem Latvijas junioru čempionāta badmintonā dalībniekiem un viņu treneriem būs iespēja 4.decembrī klātienē vērot Latvijas florbola izlases spēli Pasaules čempionātā florbolā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi