×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-02
Slēpotājus šajā nedēļas nogalē Siguldā uzņems Fischer Slēpošanas centrs, Kaķīškalns un Reiņa trase

Siguldu, Latvijas ziemas galvaspilsētu, šonedēļ ir pārklājusi bieza sniega sega – Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija liecina, ka piektdienas rītā biezākā sniega kārta Latvijā bija izveidojusies tieši Siguldas apkaimē, tādēļ jau šajā nedēļas nogalē slēpotājus būs gatavas uzņemt trīs Siguldas slēpošanas trases.

Fischer Slēpošanas centrā (agrāk – Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs) atvērtas dažāda garuma un grūtību distanču slēpošanas trases – 1,2km garš aplis  slēpošanas baudītājiem, 700 metru garš aplis aktīvai slēpošanai un 200 metrus gara distanču slēpošanas trase iesācējiem. Fischer Slēpošanas centrs apmeklētājiem brīvdienās būs pieejams no plkst.10.00 līdz 20.00, slēpošanas centra servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts.

Reiņa trasē slēpotājiem sestdien no plkst. 13.00 – 22.00 un svētdien no plkst.10.00 līdz 20.00 būs pieejama daļa galvenās trases. Reiņa trasē slēpotgribētājiem pieejami gan slēpošanas, gan snovborda instruktoru pakalpojumi, kā arī inventāra noma.

Kaķīškalna trasē brīvdienās no plkst.10.00 līdz 20.00 būs atvērts mazais kalns un inventāra noma.

Sniega un trašu sagatavošanas darbi turpinās arī citās Siguldas slēpošanas trasēs – Siguldas Pilsētas trasē un Kordes trasē.

Protams, kā ierasts, Sigulda ir gatava uzņemt ne tikai slēpotājus, bet arī tos, kurus vilina elpu aizraujošas ainavas, iespēja ieturēt gardas maltītes vai izbaudīt SPA piedāvājumu. Siguldas ziemas karti, kurā attēlotas visas slēpošanas trases un apkopota informācija par aizraujošajiem ziemas piedāvājumiem Latvijas ziemas galvaspilsētā, iespējams lejupielādēt šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi