×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-16
„Domā domas domē” šonedēļ – tikšanās ar dažādu jomu ekspertiem

Trešdien, 18.janvārī, plkst.16.00 notiks projekta „Domā domas domē” otrā tikšanās, kurā piedalīsies jauniešu attīstības programmas „GoBeyond” pārstāve Marta Kāle un Improvizācijas teātra aktieri Valdis Sils un Krišjāns Berķis.

Tikšanās notiks divās daļās. Pirmā daļa – Progresa tikšanās, kuru vadīs Marta Kāle. Tikšanās laikā tiks apspriestas aktuālās problēmas un tiks veikta risku analīze jauniešu apskatītajai problēmai, kuru viņi ir izvirzījuši par savas komandas mērķi. Jauniešiem būs iespēja dalīties savā viedoklī un uzklausīt citu jauniešu viedokļus, lai veiksmīgāk izpildītu savus uzdevumus, un saņemt ekspertu viedokli par sev interesējošiem jautājumiem.

Otrā daļa – Darbnīca, kuras uzsvars būs uz komandas darba veicināšanu un saliedēšanu. Aktivitātes rīkos un vadīs Improvizācijas teātra aktieri Valdis Sils un Krišjāns Berķis. Jaunieši savās komandās veiks uzdevumus un apgūs prasmes projekta rakstīšanā un izstrādē.

Būs arī citas intresantas aktivitātes, kurās jauniešiem būs iespēja apgūt sev noderīgas un svarīgas prasmes.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi