×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-16
Notiks Ķīnas tradicionālās mūzikas kameransambļa koncerts

Sestdien, 21.janvārī, plkst.16.00 Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks Ķīnas tradicionālās mūzikas kameransambļa 2017.gada pavasara svētku koncerts.

Ķīnas Tradicionālā mūzikas kameransambļa „ELK Chamber Orchestra” dalībnieki ir Ķīnas Mūzikas konservatorijas absolventi un neatkarīgi mūziķi. Kolektīva sniegumu raksturo tradīcijas un mūsdienīgums, tautiskums un kosmopolītisms, kā arī mūziķu pašu uztvere un pārdomas par ķīniešu mūzikas attīstību un lomu. Šos izcilos jaunos mūziķus vieno mīlestība pret tradicionālo ķīniešu mūzikas mantojumu, vienlaikus neaizmirstot par tradīcijās balstītu mūsdienu Ķīnas un ārvalstu mūzikas praksi.

Ķīnas Tradicionālās mūzikas kameransambļa dibinātāja ir Ķīnas „Amethyst Music Hall” un „Orchid Flower” orķestru Erhu, ķīniešu tautas stīgu instrumenta, māksliniece, daudzu nacionālo un starptautisko mūzikas balvu ieguvēja Liu Sidzja. Liu Sidzja ir uzstājusies ASV, Taizemē, Makao, Honkongā un Ķīnā (Gaņsu, Dzjangsu, Džedzjanas, Hebejas, Henaņas, Šansji provincēs un Pekinā).

Kameransamblis piedāvās ķīniešu tautas instrumentu skanējumu, aicinot izbaudīt austrumu tradicionālās mūzikas noskaņu pēcpusdienu.

Ieeja – bez maksas


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi